A Dr-PAck sütőpapír
nagy hőállóságú, vékony, nagyszilárdságú, ún. pergamenpótló
alappapírból készül. A szilikonos
sütőpapír típusú terméknél a ragadás-mentességet
a mindkét oldalára egyenletesen, vékony rétegben, igen
kis mennyiségben felhordott, formaleválasztó hatású
szilikon olaj biztosítja.
Használata a háztartásokban a következő
előnyökkel jár:
- nem kell a sütőlemezt zsírozni, olajozni,
- nem kell a sütőlemezt tisztítani,
- a termék nem ragad le,
- a termék tisztán válik el a papírtól,
- a termék egyenletesen barnul alul és felül,
- a termék alsó oldala is ropogós és porhanyós lesz.
A sütőpapír használata semmilyen egészségügyi
kockázatot nem jelent, a termék ízére, illatára semmilyen
hatással nincs. A Dr-PAck
sütőfóliában elkészített étel megőrzi
a húsok, zöldségek, szárnyasok, halak értékes aromáit,
de könnyebb a rizst vagy a burgonyát is elkészíteni
benne. Használata egészséges, mert minden étel zsiradék
nélkül is elkészíthető. Praktikus, mert az elkészítendő
étel előre le is fagyasztható a fóliában, majd
közvetlenül a sütőbe helyezhető.
A terméke kiszerelése gazdaságos, hiszen a 3 méteres
tekercsből mindig csak a kívánt méretet kell levágni
és felhasználni.
A DR-PAck sütőfólia használata
esetén ajánlott sütési hőmérséklet és idő:
Alapanyag |
Elektromos sütő
hőfok (°C) |
Gáz fokozat |
Hőlégbefújós
sütő hőfok (°C) |
Sütési idő
(perc) |
Sertésrolád (800–1000
g) |
200 |
3 |
180 |
80 |
Sertésdagadó (kb. 600 g) |
200 |
3 |
180 |
30 |
Marhasült (800–1000 g) |
200 |
3 |
180 |
105 |
Vagdalthús |
200 |
3 |
180 |
60 |
Csirke |
200 |
3 |
180 |
60 |
Borjú |
200 |
3 |
180 |
60 |
Halak |
200 |
3 |
180 |
20 |
Fagyasztott halfilé |
200 |
3 |
180 |
30 |
Zöldségköret |
175 |
2-3 |
160 |
60 |
Burgonya |
175 |
2-3 |
160 |
30 |
Az DR-PAck sütőpapír és sütőfólia
termékcsalád:

|
|