2011. szeptember 1. - Magyar Termék Nagydíj 2011

A DR-PAck Kft. ebben az évben is elnyerte termékével a legjobbak elismeréséül szolgáló Magyar Termék Nagydíjat „Tároló és adagoló egység/rendszer egyszer használatos törlőkendőhöz” termékével.
Az ünnepi díjátadóra a Parlament Felsőházi termében került sor és már második alkalommal a cég ügyvezetője, tulajdonosa, a termék ötletgazdája, Pelcz Antal vette át.

 

  
   

2011. május 17. - WorldStar díj

A Rollbox® termékcsalád elnyerte a csomagolási szakma világszinten is legrangosabb elismerését, a WorldStar díjat, a szakma Oscar-díját.

A Csomagolási Világszervezet (WPO) által szervezett versenyen, az egyes nemzetek csomagolási versenyén győztes termékek jogosultak a megmérettetésre. A WPO szakértő zsűrije az innovatív jelleget és a minőségi kivitelezést tekintve, a többi ország hasonló termékeivel összevetve jutalmazta WorldStar díjjal a háztartási kategóriában.

A díjat, a világ egyik legjelentősebb csomagolástechnikai szakkiállítás, az Interpack ideje alatt vette át Pelcz Antal, ügyvezető igazgató, cégtulajdonos, a WorldStar csomagolási verseny díjátadó ünnepélyén.

 
   

2010. szeptember 2. - Magyar Termék Nagydíj 2010

A DR-PAck Kft. a 2010. évi Magyar Termék Nagydíj pályázatra benyújtott topPEck® frissentartó fólia, Rollbox® csomagolási rendszerben termékével elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet.
A díjat Pelcz Antal ügyvezető igazgató, tulajdonos, a termék feltalálója vette át ünnepélyes keretek között a Parlament Felsőházi Termében.

A civil kezdeményezésű pályázati rendszer céljai: a minőségtudatos szemlélet, a termékbiztonság elterjesztése, mely segíti az értékorientált fogyasztói magatartást. Az emblémával ellátott termékek és szolgáltatások az előírt és önként vállalt gyártói, forgalmazói garanciákat és többletteljesítményeket fejezik ki a fogyasztók és felhasználók előtt.

 
   

2010. szeptember - Hungaropack 2010 díj

A díjátadóra ünnepélyes keretek között a DigitalExpo szakkiállításon került sor, ahol a díjat Traier Csaba, értékesítési vezető vette át.
A versenyt a Csomagolási és Anyagmozgatási Szövetség hírdette meg a magyar csomagolóipar fejlesztése, a termékek minőségének és színvonalának emelése érdekében, hozzájárulva ezzel azon cégek munkájának elismeréséhez, akik a csomagolástechnika előrehaladás érdekében figyelemreméltó tevékenységet fejtettek ki.

   
  2010. október 3. -
Magyar Formatervezési Kiállításon való megjelenési jog
   
TÜV SÜD Kermi - Különdíj